24 mars 2020

Avtalsproblem p.g.a. Coronaviruset? Stäm gärna av med oss innan du agerar – minimera risken för tvist

De senaste veckorna har vi fått många frågor med anledning av de svårigheter som Coronaviruset gett upphov till i pågående avtalsrelationer: vissa har svårt att fullgöra sina skyldigheter enligt avtalet, eller har en motpart som har hamnat i svårigheter. För andra kan dessa frågeställningar ligga längre fram i tiden. Oavsett finns det goda skäl att se över sina avtal, i vart fall de av betydelse för verksamheten, för att förebygga och minimera exponeringen för risker och eventuella tvister. Det har betydelse både hur man agerar (eller inte agerar), och vid vilken tidpunkt. Innan du vidtar åtgärder i pågående avtalsrelationer – slå oss därför gärna en signal och stäm av vad som är bäst att göra i din situation. Vi är tillgängliga och arbetar som vanligt med full kapacitet och full styrka (även om vi undviker fysiska möten och följer myndigheternas riktlinjer).

Aktuellt

2 november 2020

Wallin & Partners expanderar – välkomna Lukas & Isabelle!

Vi expanderar och har nöjet att presentera byråns senaste tillskott Lukas Kanter & Isabelle Norberg. ...
Läs mer

14 januari 2020

Wallin & Partners har utsett Julia Tavaststjerna till partner

Wallin & Partners har nöjet att meddela att Julia Tavaststjerna fr.o.m. den 1 januari 2020 har inträtt som partner. Julia ...
Läs mer

20 december 2019

Julhälsningar från Wallin & Partners

Läs mer