24 mars 2020

Avtalsproblem p.g.a. Coronaviruset? Stäm gärna av med oss innan du agerar – minimera risken för tvist

De senaste veckorna har vi fått många frågor med anledning av de svårigheter som Coronaviruset gett upphov till i pågående avtalsrelationer: vissa har svårt att fullgöra sina skyldigheter enligt avtalet, eller har en motpart som har hamnat i svårigheter. För andra kan dessa frågeställningar ligga längre fram i tiden. Oavsett finns det goda skäl att se över sina avtal, i vart fall de av betydelse för verksamheten, för att förebygga och minimera exponeringen för risker och eventuella tvister. Det har betydelse både hur man agerar (eller inte agerar), och vid vilken tidpunkt. Innan du vidtar åtgärder i pågående avtalsrelationer – slå oss därför gärna en signal och stäm av vad som är bäst att göra i din situation. Vi är tillgängliga och arbetar som vanligt med full kapacitet och full styrka (även om vi undviker fysiska möten och följer myndigheternas riktlinjer).

Aktuellt

23 februari 2022

Martin Wallin rankad i Chambers Global 2022

I Chambers and Partners årliga guide över rankade advokater och advokatbyråer har Martin Wallin rankats högt inom tvistlösning. ...
Läs mer

1 februari 2022

Wallin & Partners välkomnar nytillskottet Anna Sverker Kabiri!

Vi hälsar Anna Sverker Kabiri varmt välkommen till oss på Wallin & Partners! ...
Läs mer

15 april 2021

Advokatbyrån Wallin & Partners is ranked in the Legal500 EMEA 2021

We are delighted to announce that Advokatbyrån Wallin & Partners is ranked in the Legal500 EMEA 2021 edition (Dispute Resolution, ...
Läs mer