Vi på Wallin & Partners är specialiserade på kommersiell tvistelösning och är rådgivare och ombud i några av de största och mest komplexa tvisterna i Sverige.

I dagsläget är vi 15 medarbetare på vårt kontor vid Humlegården i Stockholm. Majoriteten av oss har 10-20 års erfarenhet av tvistelösning, och har tidigare arbetat på andra namnkunniga advokatbyråer, inom domstolsväsendet och på Justitiedepartementet. Vi är tillräckligt stora för att kunna hantera de största tvisterna, men tillräckligt små för att kunna upprätthålla en personlig och trivsam arbetsmiljö.

Vi söker nu ytterligare processjurister för start under hösten.

Vårt erbjudande

Vi lägger stor vikt vid att vara en jämställd och icke-hierarkisk arbetsplats med en enkel, snabb och effektiv organisation. Vårt arbetssätt präglas av professionalism, prestigelöshet och erfarenhetsutbyte mellan alla våra medarbetare. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i ombudsrollen och företräda klienter i alla typer av förmögenhetsrättsliga tvister mellan kommersiella parter.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är en skicklig, tingsmeriterad jurist med goda kvalifikationer och som har ett genuint intresse av civilrätt och tvistelösning.

Ytterligare erfarenhet av kommersiella tvister från t.ex. domstol (fiskal, assessor) och/eller affärsjuridisk advokatbyrå är meriterande.

Ansökan

Din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV och betygskopior från din juristutbildning samt andra relevanta intyg/betyg. Sista ansökningsdatum är den 15 september 2023. Urval och intervjuer sker löpande, varför tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Ansökan skickas till Evelinn Österberg via e-post evelinn.osterberg@wallinpartners.se.

Vid frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta partner Emma Munde via e-post emma.munde@wallinpartners.se eller per telefon +46 (0)72 454 30 26.

Varmt välkommen med din ansökan!